RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi tineri au încercat să spargă un magazin din Pașcani (VIDEO)

Doi tineri au fost prinși în flagrant de către polițiști pășcăneni în timp ce încercau să spargă o vitrină frigorifică.

Fapta a avut loc în noaptea de 26/27 aprilie 2014, în jurul orei 23.30 pe strada Mihai Eminescu din zona vale. Tinerii  erau sub influența băuturilor alcoolice, făcând un scandal monstru în seara respectivă. Aceștia au distrus și un coș de gunoi din zonă, un afișier electoral, mai apoi s-au îndreptat către magazin.

Camerele de supraveghere ale Poliției Locale au surprins imaginile când cei doi tineri încercau să spargă magazinul. Ofițerul de supraveghere a sesizat imediat fapta, iar polițiștii locali s-au deplasat la fața locului. Tinerii Văscăneanu Alin de 26 ani și Ciprian Petrișan de 27 ani, din Pașcani, au fost imobilizați și predați Poliției Municipale.

  

Pe numele acestora s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Menționăm că, în noaptea de 26/27.04.2014, în intervalul orar 22.00 – 02.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea actelor de violenţă ce se pot comite în zona discotecilor şi barurilor, depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care încalcă dispoziţiile legale, fiind verificate 16 baruri şi discoteci.

Poliţiştii au legitimate 54 de persoane, au controlat 26 de autovehicule şi au aplanat 9 stări conflictuale. Au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale  în valoare de 8.960 lei.

{flv}diverse/furt_magazin_inghetata{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Camerele de supraveghere au fost montate pe zona vale

Răzvan Grecu

De pe radarele Poliției: zburda cu 134 de km/h în comuna Cristești

Răzvan Grecu

La volan cu o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Cristești

Oana Cordoneanu
Încarcă...