NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Doi bărbați băuți și agresivi au făcut scandal la Spitalul Municipal

Băutura le-a luat minţile la doi bărbaţi. Aceştia au ajuns marţi, 1 mai, în jurul orei 23.00, în Compartimentul de Primire Urgenţe în stare de ebrietate şi puşi pe scandal. Acolo au agresat fizic şi verbal personalul medical .

 

Primul dintre ei este din Ciohorăni, prezenta un traumatism facial şi cu observaţie de fractură de mandibulă, în stare de ebrietate, violent. A refuzat asistenţa medicală, a plecat şi a revenit după trei ore mai calm, apoi a rămas până dimineaţă pentru investigaţii.

  

Un alt pacient, tot în stare de ebrietate, din Paşcani, a declarat că a ingerat mai multe tablete dintr-un neuroleptic. Probabil pacient cu antecedente psihiatrice. Iniţial a acceptat asistenţa medicală. I s-a montat o perfuzie, s-a aşezat la pat. După o oră a smuls perfuzia, a plecat din CPU fără acordul medicului, a revenit în jurul orei 2.00 spunând că ar vrea să doarmă. I s-au făcut investigaţiile şi va fi dirijat către Spitalul Socola”, ne-a declarat dr. Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal.

Advertisements

Related posts

Curăţenia de primăvară face primele victime

Răzvan Grecu

Vacanţa de Sf. Maria a adus la spital ieşeni drogaţi cu cocaină

Redacția

COVID, boala parșivă care te face să crezi până în ultimul moment că ești bine. De ce nu-ți dai seama că ceva este în neregulă cu tine

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site