NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Acțiune inedită de 1 Mai la Târgu Frumos

Primarul localității Târgu Frumos, Gheorghe Tătaru, alături de Administrația Publică, a pregătit ceva special de 1 Mai pentru locuitorii acestei urbe. Deși în România de 1 Mai se practică grătarele cu mici și standurile cu bere, conducerea orașului s-a gândit la un frumos eveniment cultural.

Astfel, foarte mulți tinerii alături de părinți au fost prezenți în Parcul Central și pe Esplanadă, unde au avut parte de concursuri de role și pictură pe asfalt. Tot în aceste zone au fost amenajate 3 standuri de carte. Aici, atât elevii cât și cei mai în vârstă au putut alege câte o carte din oferta pe care conducerea orașului a pus-o la dispoziția lor gratis.

Pentru 1 Mai am organizat în Parcul Central și pe Esplanda orașului câteva activități în cinstea Zilei Internaționale a Muncii. Am stabilit împreună cu colegii mei din Administrația Publică Locală și cu oameni din localitate, ca în acest loc să organizăm pentru cei mici un concurs de desene pe asfalt, apoi un concurs de role și cel mai important aspect al acțiunii noastre a fost amenajarea a trei standuri de carte”, ne-a declarat Gheorghe Tătaru, primarul orașului Târgu Frumos.

loading...
Advertisements

Related posts

Comunitatea rușilor-lipoveni din Târgu Frumos și-a ales președintele pe următorii patru ani

Marius Parteni

Asociația Asirys Târgu Frumos: Cum să te comporți în preajma persoanelor nevăzătoare (Video)

Ema Roman

Ședința Consiliului Local Târgu Frumos din această lună va fi vineri, 30 august! (DOC)

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site