NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dodik: Republika Srpska va coopera cu Rusia, Ungaria și China, iar Occidentul trebuie să respecte acest lucru

Republika Srpska (o entitate din Bosnia și Herțegovina) va coopera cu Rusia, iar Occidentul trebuie să respecte acest lucru, a declarat membrul sârb al președinției Bosniei și Herțegovinei, Milorad Dodik, într-un comentariu pentru TASS.

„Principala noastră prioritate în materie de politică externă este cooperarea de succes cu Serbia, cu Rusia, cu prietenul nostru Ungaria, cu China și cu alții care doresc acest lucru.

Bineînțeles, nu ne vom închide ușa în fața Occidentului, vom încerca să vorbim și cu ei, dar trebuie să învețe că o astfel de comunicare nu va mai fi posibilă de pe o poziție de cerere de supunere și ascultare totală.

Așadar, dacă Occidentul vrea să discute, trebuie să respecte prioritățile noastre de politică externă, iar acestea sunt legate de prietenia dovedită istoric între Federația Rusă și poporul sârb”, a declarat Dodik.

Advertisements
Advertisements
  

Dodik susține că câștigat alegerile prezidențiale din 2 octombrie în Republika Srpska: „Avansul meu general, conform rezultatelor alegerilor, este de 30.000 de voturi, adică aproximativ 5-6%. În condițiile actuale, este un rezultat foarte substanțial, care nu poate f

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Japonia dă un pas în spate: Jocurile Olimpice ar putea fi amânate

Redacția

Ciucă, prima reacţie în scandalul generat de Viktor Orban: Astfel de declaraţii nedorite nu îşi au locul

Redacția

Emma Răducanu face spectacol la Cincinnati – Britanica a învins o dublă câștigătoare de Grand Slam cu 6-0, 6-2

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site