NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Modul diferit în care Federer, Nadal și Djokovic au ales să reacționeze în fața invaziei Rusiei – Detalii din interior

Sergiy Stakhovsky, jucător ucrainean de tenis care la un moment dat a ocupat locul 31 mondial, a dezvăluit recent că unul dintre membrii “Big 3” l-a contactat pentru a-și arăta susținerea în timpul războiului din țara sa.

Sergiy StakhovskyFoto: Captura Instagram

A opta zi de război în Ucraina – Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

  

Stakhovsky, care s-a înrolat recent în armata Ucrainei pentru a lupta împotriva Rusiei, a spus că Novak Djokovic i-a transmis “un mesaj de susținere”. Acesta a mai dezvăluit că le-a cerut ajutorul lui Roger Federer și lui Rafael Nadal, dar cei doi l-au dezamăgit și nu i-au răspuns.

Advertisements

“Djokovic mi-a trimis un mesaj de susținere, chiar am discutat puțin. Am încercat să îi contactez pe Federer și Nadal, îmi pare rău că au preferat tăcerea. Îi înțeleg, nu este războiul lor. Avem sprijinul unor mari personalități, sper ca acest lucru să dureze.

Advertisements

Dacă ați fi făcut ceea ce faceți acum când Crimeea a fost anexată, nu am fi fost în această încurcătură. Oricum, sunt pregătit să fac tot ce este necesar pentru a-mi proteja țara: dacă asta înseamnă că trebuie să folosesc o armă pentru a mă apăra împușcând pe cineva,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bani pentru plantarea de păduri: Proprietarii de terenuri pot încasa o primă anuală de sechestrare forestieră în valoare de 456 euro/ ha timp de 20 de ani

Redacția

Elevii pot primi 200 de euro pentru cumpărarea de calculatoare

Redacția

Comisia de la Veneția, despre legile justiției: Par să se îndrepte în direcția corectă. Reacția Ministerului Justiției

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site