RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Din 10 iulie, încep lucrările de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar / Lucrările, programate să dureze 730 de zile, se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că, din 10 iulie, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar. Lucrările, programate să dureze 730 de zile, se vor desfăşura zilnic, 10-12 ore, transmite News.ro.

”Începând de mâine, 10 iulie, timp de 730 de zile, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei RomânE.

Din acest motiv, traficul rutier nu va fi oprit total, ci  se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere şi personal de dirijare.

În prima etapă a lucrărilor, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de ieşire, spre România.

  

Şoferii sunt sfătui

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Percheziții la sediul BBC din India după difuzarea unui documentar critic la adresa premierului Narendra Modi

Redacția

Comisarul european pentru Agricultură, în vizită de două zile în România

Redacția

Organigrama Primăriei a fost respinsă de aleșii locali pentru a 7-a oară / S-a propus acum o organigramă cu 363 de angajați

Redacția
Încarcă...