RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Desecretizați ședințele de Fond Funciar! Sute de pășcăneni își cer pământurile, dar funcționarii le analizează cererile în ședințe cu ușile închise

Primăria Pașcani continuă să se confrunte cu problemele de fond funciar, dar reprezentanții acestei instituții refuză să lucreze transparent atunci când vorbim de cererile cetățenilor. Ședințele de Fond Funciar nu sunt publice, iar și pentru acelea care se țin, nu se cunoaște ordinea de zi.

 

La audiețele de astăzi au venit din nou pășcăneni care solicită eliberarea titlurilor de proprietate. Dintre aceştia, Ion Nemţanu şi Maria Rotaru, care umblu de ani de zile pentru două titluri de proprietate.

  

Nu vorbim de cazuri singulare, întrucât săptămânal vin cetățeni să își ceară drepturile. În fața acestor solicitari șefii instituției nu fac nimic.

Un pas spre o normalitate ar fi desecretizarea ședințelor de fond funciar, prin anunțarea datelor de desfășurare a acestora și cazurile care urmează să fie analizate. Așa cetățenii vor ști ce și când se discută.

Actualitatea Tv a solicitat în trecut șefilor Primăriei să anunțe public când anume se desfășoară ședințele de fond funciar, dar nu am primit niciun răspuns. Și ședința de astăzi s-a desfășurat cu ușile închise, ziariștilor fiindu-le interzis accesul. 

Related posts

Arbuști, flori și spații igienizate la ieșirile din municipiu, către localitățile învecinate!

Marius Parteni

Directorul R.A.G.C.L. ia în calcul demisia! Viceprimarul incompatibil? ANI verifică!

Răzvan Grecu

0232/76.23.00, interior 138, număr în Primăria Pașcani unde puteți sesiza Protecția Consumatorului. Cursuri de informare pentru agenți economici și punct de lucru permanent la Biroul de Metrologie

Marius Parteni
Încarcă...