NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Igienizarea subsolurilor blocurilor. Proiectul liberalilor combătut de consilierul Olariu!

Un consilier local, susținător al administrației locale conduse de Pantazi-Zanet-Nedelcu, le-a arătat reprezentanților actualei puteri ce înseamnă să nu își respecte promisiunile. Este vorba despre Sorin Olariu de la Partidul Mișcarea Populară.   

Pe fondul discuțiilor din ședința Consiliului Local de astăzi, cu privire la modul cum vor fi cheltuiți banii publici pentru anul 2021, consilierul Olariu a avut o intervenție ce a vizat două proiecte cu care primarul Pintilie și echipa PNL se indentificau la alegerile locale de anul trecut.

Unul dintre acestea era cel cu privire la cofinanțarea lucrărilor de amenajare a Centrului de Recoltare a Sângelui, altul cel cu privire la iginenizarea subsolurilor.

„Propun alocarea sumei de 100.000 lei pentru continuarea lucrărilor la Centrul de Recoltare a Sângelui și voiam să vă spun că nu văd pe proiectul de buget bani pentru igienizarea subsolurilor. Era o mare prioritate anul trecut, invocați starea de pandemie, dar și că avem cadrul legal. Acum nu se mai poate?”, a spus consilierul Olariu. 

  

Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani, a subliniat că trebuie analizat atent cadrul legal, pentru a fi luată o decizie.

Advertisements

Related posts

Hotărâre: cum se vor relaxa restricțiile din 15 iunie

Redacția

Ninsorile ameninţă din nou Moldova

Redacția

Modalitățile prin care pășcănenii pot face sesizări la Primărie

Redacția
Încarcă...