NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Descinderi cu mascați la Moțca. Vizate sunt două familii bănuite de comiterea mai multor furturi în județul Neamț

Comunitatea rromă din Moțca a ieșit în stradă în această dimineață, după ce mai multe mașini cu polițiști și mascați au închis circulația pe o stradă. Cu toții asistau la o acțiuune în forță a polițiștilor de la Biroul de Investigare și Combatere a Infracționalității.  

 

Oamenii legii au descins la două familii, care se ocupă cu vânzarea de covoare prin satele din județul Iași și Neamț. Capii acestora sunt bănuiți de furt.

  

Descinderile au fost organziate de IPJ Neamț, ca urmare a mai multor plângeri formulate de către cetățenii din județ, care au reclamat faptul că au rămas fără sume de bani după ce au negociat sau cumpărat bunuri de la rromi.

Din informațiile noastre cei vizați sunt Ovidiu Nunucă și Vasile Nunucă. Polițiștii au răscolit locuințele celor două familii în căutarea de probe.

Zona unde au acționat oamenii legii a fost închisă pentru ca nimeni să nu poată pune în pericol verificările.  

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț a confirmat această acțiune:Poliţiştii nemțeni au efectuat în această dimineață 3 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Iași, într-un caz de furt calificat cu un prejudiciu de 35000 lei. Astăzi, 15 martie a.c., poliţiştii Secției de Poliție Rurală Bicaz și din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au descins la locuințele a două persoane fizice și la sediul unei persoane juridice din localitatea Moțca, în baza mandatelor emise de Judecătoria Bicaz. Acţiunea vizează documentarea şi probarea eventualei activităţi infracţionale a 2 bărbaţi cu vârste între 35 şi 40 de ani, ambii din judeţul Iași. În fapt, în noaptea de 23/24.02.2017, persoane necunoscute au pătruns în locuința unui bărbat de 70 de ani, din Borca, de unde au sustras bani în lei și valută, cauzând un prejudiciu de peste 30.000 de lei. În urma perchizițiilor au fost ridicate mai multe bunuri și sume de bani, două persoane fiind conduse la sediul Poliției orașului Bicaz în baza mandatelor de aducere. În cauză, cercetările sunt în derulare pentru documentarea întregii activități infracționale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Ordine Publică Neamț, Secției de Poliție Rurală Pașcani și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale„.

Advertisements

Related posts

Amendați pentru scandal

Oana Cordoneanu

Moțca:S-a căsătorit cu bărbatul care a șantajat-o cu un film porno

Redacția

A circulat 6 luni cu un permis FALS și a venit să-l schimbe. Reacția autorităților

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site