NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Deschiderea noului an școlar! Emoții pentru boboci, discursuri și promisiuni

Prima zi de școală din noul an a fost un eveniment emoționant pentru mulți din cei care au trecut pentru prima dată pragurile școlilor, dar și pentru cei care s-au reîntors la unitățile de învățământ.

În toate școlile din Pașcani au fost organizate festivități. Primarul municipiului a participat la deschiderea anului școlar de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”.

Mii de elevi, cadre didactice și părinți au fost prinși în febra acestor evenimente. Peste tot deschiderea  anului școlar a început cu o slujbă  de pomenire, mesajul directorilor și al autorităților. Elevii au fost nevoiți să asiste la acestea, înainte de a păși în clase.

Primarul Dumitru Pantazi a fost primit cu pâine și sare la Colegiul ”Sadoveanu”. În discursul său a vorbit asistenței despre preocuparea administrației locale pentru susținerea actului educațional.

„Am reușit de când sunt primar să avem toate școlile cu autorizație de funcționare. De modul cum pregătim viitorul societății trebuie să fim preocupați. Împreună cu Consiliul Local am reușit să acordăm bursele sociale și de merit, premierea șefilor de promoție, a celor care au luat nota 10 la bacalaureat și evaluarea națională. Felicitări și mult succes în noul an!”.

Directorul  Colegiului Național  Genoveva Șerban, a anunțat asistența că anul acesta unitatea de învățământ va avea o centrală nouă.

De partea cealaltă, la Colegiul CF ”Unirea”, conducerea școlii a anunțat noutățile din acest an școlar și a premiat elevii de la clasele fără absențe.  

               

Advertisements
Loading...

Related posts

Protectia Consumatorului verifica laptele si cornul din scoli

Redacția

Viaţa la pozitiv – lansare proiect educativ la Liceul Teoretic Bogdan Vodă Hălăuceşti

Ema Roman

Inspectoratul Şcolar organizeză la Paşcani o dezbatere cu peste 200 de invitaţi

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site