NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Victor Ponta: Suntem obligați să votăm moțiunea de cenzură dacă PSD nu vrea restructurare și candidat comun la prezidențiale

 

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni pentru STIRIPESURSE.RO că parlamentarii formațiunii vor susține Guvernul Dăncilă doar dacă PSD vine cu restructurarea Executivului, un nou program de guvernare și acceptă un candidat comun la prezidențiale. În caz contrar, a zis Ponta, parlamentarii Pro România sunt „obligați” să voteze moțiunea de cenzură a PNL-USR-PMP-UDMR.

Anunțul fostului premier vine după ce Pro România a discutat cu PNL despre motiunea de cenzură.

„Așteptăm restructurarea. Prima noastra opțiune este pentru sprijinirea unui Guvern de Centru Stânga restructurat, cu un nou program de guvernare pentru 14 luni și un candidat comun la Prezidențiale. Dacă însă Dăncilă și PSD nu vor, atunci intrăm într-un alt scenariu forțat. Noi nu votam din nou Guvernul Dăncilă în formula actuală. Pică la vot sau dacă nu vine deloc în Parlament la vot – atunci suntem obligați să votăm moțiunea!”, a declarat Victor Ponta pentru STIRIPESURSE.RO.

sursa www.stiripesurse.ro

 

Advertisements
Loading...

Related posts

ȘEDINȚĂ CL RĂCHITENI (21 Octombrie 2015): DECIZII ABERANTE ALE OPOZANȚILOR PRIMARULUI (VIDEO)

Redacția

Investiții în şcoli şi perdelele forestiere, subiectele unor interpelări ale senatorului Constantinescu

Redacția

Lista candidaților PNL pentru CL și CJ. Marius Pintilie, candidatul la Primărie: ”Vom câștiga încrederea cetățenilor, pe care îi voi consulta ori de câte ori va fi nevoie” (FOTO / VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site