NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputatul Petru Movilă: „PSD își aduce aminte de Autostrada Iași – Tg.Mureș numai în campanii!”

Cu regularitate, in fiecare campanie din 2012 in prezent, PSD a taiat o panglica sau a semnat un document important referitor la autostrada A8.

Si in acest an, pastrand traditia mincinoasa, Ministrul Transporturilor (MT), Razvan Cuc si directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga au semnat contractul pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru tronsonul Tg. Mures-Tg. Neamt. Binenteles, mini-ceremonia a fost in prezenta lui Maricel Popa, presedintele PSD Iasi, cel care acum ceva vreme anunta ca autostrada nu este necesara. 

„Intr-o zi care trebuia sa fie dedicata in totalitate sarbatoririi Europei si Romaniei, un popor intreg a fost obligat sa-si indrepte atentia catre circul PSD. Ca sa-si mai spele din pacate au considerat ca este momentul sa semneze reactualizarea studiului de fezabilitate, document care probabil trebuia semnat de ceva vreme. Mai mult au considerat necesar sa-l bage la inaintare si pe Maricel Popa, un politician care, singur, nu cred ca stie drumul spre Ministerul Transporturilor sau spre CNAIR. Din toate promisiunile facute in campaniile trecute referitoare la autostrada nu s-a indeplinit niciuna. Imi pun toata speranta ca de data aceasta, datorita legii initiate de mine, lucrurile vor sta altfel. Urmaresc cu atentie cursul lucrurilor si voi penaliza orice derapaj al PSD pentru ca iesenii au nevoie de o autostrada care sa-i scoata din saracie”, a declarat deputatul PMP Petru Movila. 

sursa www.bzi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Deputatul Axinte cere clarificări legat de o investiție ce vizează Spitalul Municipal de Urgență Paşcani

Marius Parteni

Florin Constantinescu unul dintre cei 4 vicepreședinți ai Senatului!

Marius Parteni

„PNL are grijă de sănătatea ta” în Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site