NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Democrația călcată în picioare de Dumitru Pantazi: Patru proiecte de hotărâre inițiate de PNL nu au fost introduse pe ordinea de zi (VIDEO)

Grupul consilierilor PNL din Consiliul Local au depus patru proiecte de hotărâre la secretariatul instituției, însă ele nu se regăsesc pe ordinea de zi a ședinței din luna mai. Consilierii se vor întruni pe data de 30 mai 2016, pentru a discuta pe marginea unor iniațiative lipsite de importanță.

 

Proiectele liberalilor făceau referire la acordarea unor facilități fiscale investitorilor locali sau celor din altă parte care crează locuri de muncă în municipiu, amenajarea unui obor, înființarea Direcției de Asistență Socială la nivel de Primărie și achitarea din bugetul local a acțiunilor de dezinsecție și deratizare pe proprietățile oamenilor.

  

Cele patru proiecte nu au fost introduse pe ordinea de zi de către primarul Dumitru Pantazi, cel care întocmește documentul. Am încercat să discutăm cu edilul municipiului pe marginea acestui subiect pentru a afla de ce nu le-a introdus pe ordinea de zi, dar Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice. 

Nu este pentru prima dată când actualul primar refuză să introducă pe ordinea de zi proiecte inițiate de adversarii politici. Până la această dată Marius Pintilie a depus 18 proiecte care nu au fost aprobate de legislativul local, unde majoritar este PSD.

Advertisements
Advertisements

{youtube}9x7no7ddxnY{/youtube}

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

30 de proiecte de hotărâre pentru ședința din această lună. Intră și vezi care sunt acestea

Marius Parteni

Cererile pentru ajutoarele la încălzire se depun și la RAGCL! Vezi actele necesare la dosar (DOC)

Ema Roman

EXCLUSIVITATE: Răzvan Grecu prezintă în această seară la “De vorbă cu strada” documente ce îl fac pe Dumitru Pantazi să-și piardă mandatul de primar!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site