NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

EcoServ Pașcani: Problemele apărute la două dintre autobuze au fost rezolvate

EcoServ, societatea care se ocupă cu transportul public local din municipiul Pașcani, a emis un comunicat de presă în legătură cu defecțiunile apărute la două dintre autobuze, apărute în urmă cu câteva zile.

 “Având în vedere discuţiile apărute în presă în legătură cu defecţiunile autobuzelor cu care societatea noastră efectuează serviciul de transport public local în Municipiul Paşcani; SC CLP ECOSERV SRL aduce la cunoştinţă publică că problemele minore apărute la un autobuz în legătură cu scurgeri de antigel şi, respectiv, o pierdere sumară de ulei, au fost rezolvate urgent, aşa încât toate cursele operează în grafic. Precizăm că nu s-au înregistrat niciun fel de întârzieri, motivat de faptul că societatea noastră are şi un autobuz de rezervă, pe care îl poate utiliza în situaţia în care apar probleme”, precizează într-un comunicat SC CLP ECOSERV SRL.

Societatea are cinci mijloace de transport second hand achiziționate în baza unei licitații, de la un transportator din România.   

Advertisements

Related posts

Ștrandul Municipal concesionat unui privat! Cum comentezi?

Marius Parteni

Jaful de la EcoSalubritate: Directorul merge pe banii societății la procesul de la București. Plăți fabuloase pentru reparațiile utilajelor

Marius Parteni

Reguli care trebuie respectate din 15 mai. Ce avem voie să facem și ce nu, după starea de urgență

Redacția
Încarcă...