NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aproximativ 3 miliarde de lei vechi vor costa artiștii care vin la Zilele orașului! Vezi cât primesc Andra, Smiley, Delia și Carla`s Dreams!

3 miliarde de lei vechi vor fi cheltuiți din bugetul local pentru ediția cu numărul VIII a Zilelor Municipiului Pașcani. Astfel, în cele trei zile, artiștii care vor susține concerte pentru pășcăneni vor fi plătiți cu sume și de 10.000 de euro.

 

Oferta celor de la S.C. Axial Music S.R.L. a fost aprobată astăzi de comisia de organizare a evenimentului, iar în ședința din 30 mai a Consiliului Local va fi supusă votului legislativului local.

Dintre artiștii prezenți cel mai bine plătit de municipalitate este Smiley care va primi 45.982 de lei, urmat de Delia și Andra cu câte 45.694 de lei, respectiv 39.965 de lei. Carla`s Dream va primi 30. 696 de lei, în schimb vor cânta doar 30 de minute față de ceilalți artiști care vor concerta între 45 de minute și 70 de minute.

Menționăm că Zilele municipiului Pașcani sunt programate pentru perioada 8-10 iulie 2016.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Jurista care şi-a pus în scenă concursul de director de spital la Pașcani rămâne în funcţie

Redacția

Județul Iaşi, sub cod galben de ger. Temperaturi până la -20 de grade

Redacția

Strategia de dezvoltare a Pașcaniului plină de greșeli: Serviciul de iluminat public concesionat firmei Lincas SRL, UPC operează în municipiu, iar noi trăim în Sighișoara!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site