NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

De la bal, la spital: Trei bărbați au fost bătuți măr de hramul „Adormirii Maicii Domnului”

An de an, la Bisericile ce poartă hramul ”Adormirea Maicii Domnului”, data de 15 august este una specială. La fel și pentru populația din parohiile Bisericilor care se bucură de tot ceea ce înseamnă o astfel de sărbătoare.

 

 Din păcate, după ce se termină slujba la biserică, cei mai mulți cetățeni merg și servesc băuturi alcoolice. De cele mai multe ori consumul în exces duce la conflicte, iar mai apoi la agresiuni.

  

 Și anul acesta, o serie de tineri au ajuns pe patul de spital.  Mai exact, ieri în jurul orei 00.40, Ion C. din satul Humosu, a ajuns cu mai multe traumatisme la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Pășcănean. Acesta s-a bătut la discoteca din sat cu alți tineri.

 Cosmin B. de 22 ani din Pașcani a ajuns și el pe mâna medicilor după ce s-a încăierat cu niște cunoscuți pe raza municipiului. Tânărul a suferit mai multe traumatisme dintre care cel mai grav la cap.

 Un alt tânăr a ajuns cu ambulanța la Spital, după ce s-a încăierat într-o discotecă. Este vorba despre  Vasile B. de 21 ani din Moțca care a suferit un traumatism cranio cerebral și mai multe escoriații.

 Cei trei au primit îngrijiri din partea medicilor pășcăneni, după care au fost direcționați către Spitalul de Neurochirurgie Iași, pentru mai multe investigații.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un primar PSD i-a făcut nuntă fiicei în curtea şcolii din sat. Ca să monteze cortul uriaş, a dărâmat gardul: „Lumea din sat a apreciat că se mai păstrează tradiţiile“

Redacția

ApaVital continuă bătaia de joc: o parte din cartierele Pașcaniului din nou fără apă!

Răzvan Grecu

Azur şi nostalgia anilor trecuţi, în Pub La Castani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site