NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

De Dragobete TNL Pașcani iubește Românește

Tineretul Național Liberal Pașcani a dat sâmbătă seara startul petrecerilor dedicate Sărbătorii Dragostei. Localul ales pentru eveniment s-a dovedit a fi neîncăpător atât pentru organizatori, cât și pentru invitați.

 

La manifestarea presărată cu mult aer juvenil au participat și 15 membri TNL Iași, 30 membri TNL Pașcani, 10 membri PNL Pașcani. Momentul de karaoke i-a ridicat pe toți cei prezenți în picioare pentru a fredona piesele cunoscute. Petrecerea minuțios pregătită s-a încheiat în jurul orei 01.30.

  

Scopul în sine a acestei acțiuni a fost de a sărbători Dragobetele, de a întări relațiile de prietenii existente deja între tinerii național liberali, precum și apropierea față de TNL Iași și PNL Pașcani, seniorii.

Pe de altă parte în această perioadă, în cadrul organizației este și o etapă de recrutare. Președintele partidului TNL Pașcani, Raluca Apostol va continua să atragă tinerii către organizația politică. Tot ea ne anunță că de ziua Femeii, de 8 Martie ne vor pregăti o altă acțiune frumoasă la nivelul municipiului Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

În următoarele două nopţi vor putea fi observate mai multe stele căzătoare

Redacția

Horoscop 2017: Calendarul deciziilor importante

Redacția

Pelerinaj cu moaştele Sfinţilor Cuvioşi Iosif şi Chiriac de la Bisericani, în Parohia Poienița

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site