NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

De Dragobete TNL Pașcani iubește Românește

Tineretul Național Liberal Pașcani a dat sâmbătă seara startul petrecerilor dedicate Sărbătorii Dragostei. Localul ales pentru eveniment s-a dovedit a fi neîncăpător atât pentru organizatori, cât și pentru invitați.

 

La manifestarea presărată cu mult aer juvenil au participat și 15 membri TNL Iași, 30 membri TNL Pașcani, 10 membri PNL Pașcani. Momentul de karaoke i-a ridicat pe toți cei prezenți în picioare pentru a fredona piesele cunoscute. Petrecerea minuțios pregătită s-a încheiat în jurul orei 01.30.

  

Scopul în sine a acestei acțiuni a fost de a sărbători Dragobetele, de a întări relațiile de prietenii existente deja între tinerii național liberali, precum și apropierea față de TNL Iași și PNL Pașcani, seniorii.

Pe de altă parte în această perioadă, în cadrul organizației este și o etapă de recrutare. Președintele partidului TNL Pașcani, Raluca Apostol va continua să atragă tinerii către organizația politică. Tot ea ne anunță că de ziua Femeii, de 8 Martie ne vor pregăti o altă acțiune frumoasă la nivelul municipiului Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Simulare de intervenție în caz de inundații în satul Conțești

Diana Marcu

Pregătiri pentru vizita familiei Regale! Trenul regal ajunge vineri în gara Pașcani

Ema Roman

BALUL BOBOCILOR 2015 LA LICEUL TEORETIC “BOGDAN VODĂ” HĂLĂUCEȘTI (Foto)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site