NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bătrână de 86 de ani din Pașcani băgată în spital de noră

Discuţiile dintre noră şi soacră sunt inerente şi asta de când lumea. Se pare că acest război este menit să nu se termine niciodată.

În urma unei astfel de dispute, sâmbătă, 21 februarie, o bătrână de 86 de ani din Pașcani a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență. Conform medicilor, Aglaia B. era policontuzionată prin agresiune, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței. Polițiștii s-au autosesizat în acest caz, iar nora femeii, Maria B. s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

  „Cele două femei locuiesc împreună. În urma unui schimb de replici, a unor neînțelegeri, nora a împins-o pe bătrână, care s-a lovit de un perete, a căzut jos și s-a tăiat într-un ciob de sticlă. Ne-am autosesizat în acest caz, femeia de 86 de ani nu a depus până acum plângere pe numele nurorii sale”, ne-a declarat Mădălin Țăranu, purtător de cuvânt IPJ Iași.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Femeie de 45 de ani, în infarct miocardic, transportată de urgenţă la Iaşi! Medicii păşcăneni au solicitat elicopterul SMURD

Ema Roman

Cât rezistă coronavirusul pe diverse suprafeţe: carton, plastic şi oţel inoxidabil

Redacția

Șenileta solicitată la Oboroceni pentru a ajunge la o femeie cu afecțiuni cardiace, însă nu a mai fost nevoie de intervenție

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site