NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

De Constantin şi Elena şi-a făcut cadou o lucrare penală

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași efectuează cercetări cu privire la un tânăr care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

„În data de 20 mai a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași – I.T.P.F. Iași, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit pentru control, pe DJ 249 C, în localitatea de frontieră Mânzăteşti, un autoturism marca Seat, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român M.I.C., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Iaşi.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat  un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Cehia.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că permisul de conducere în cauză este fals.

  

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a obținut documentul prezentat la control, după ce a urmat cursurile unei școli de șoferi din Cehia.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.”, a transmis purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Iași, comisar șef de poliție Denis Mihaela Lazăr.

BZI

Advertisements

Related posts

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Redacția

Ce se întâmplă cu păgubiţii care au avut carnete CEC pentru Dacie

Redacția

Ministrul Transporturilor: Șefii de tren îi pot amenda pe călătorii care nu poartă mască

Redacția
Încarcă...