NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala probei de 100 m liber, la Campionatele Mondiale de la Lima

Înotătorii români David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale pentru juniori de la Lima, Peru, anunţă Federaţia Română de Nataţie.

„Prima veste bună din Peru, din această noapte, ne-o dau David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu, care s-au calificat împreună în finala probei de 100 m liber.

După o semifinală fără emoţii, David a ajuns în finală cu cel mai bun timp din semifinale: 48,17 secunde. În aceeaşi probă, şi tot fără mari emoţii, Patrick Sebastian Dinu a trecut de semifinale. Timpul său din semifinale a fost de 50,22 secunde”, scrie FRN într-un comunicat.

Finala probei 100 m liber masculin va avea loc în noaptea de duminică spre luni, de la ora 2:02, ora României.

Advertisements
  

În proba de 50 m spate feminin, Rebecca Diaconescu s-a clasat pe locul al patrulea în finală, cu timpul de 28,94 secunde, „la o distanţă foarte, foarte mică de podium (00,01 s)”, conform federaţiei.

Proba a fost câştigată de Lora Komoroczy (Ungaria) – 28,51 sec. urmată de Aimi Nagaoka (Japonia) – 28,70 sec. şi de Sara Curtis (Italia) – 28,93 sec.

Advertisements

La 50 m liber feminin,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Atleții antrenați de profesorul Vicovanu se reunesc duminică. Bilanț provizoriu în 2014: șapte titluri de campioni și paisprezece clasări pe podium

Răzvan Grecu

Irina Begu a câștigat turneul de la Palermo, după ce în semifinale a avut parte de un meci infernal

Redacția

Nu ucideți acest început!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site