NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

LIVE UPDATE | Război în Ucraina, ziua 193: Un singur reactor al centralei de la Zaporojie rămâne funcțional

Războiul din Ucraina a intrat astăzi în ziua cu numărul 193, iar GÂNDUL vă prezintă principalele evenimente din țara vecină.

Centrala nucleară de la Zaporojie, aflată în prima linie a războiului din Ucraina, a pierdut din nou alimentarea cu energie din surse externe, au declarat sâmbătă inspectorii ONU, alimentând temerile cu privire la un posibil incident nuclear. Între timp, Moscova menține închisă principala conductă de gaze către Germania, Nord Stream 1, iar Occidentul continuă să acuze Rusia că s-ar folosi de resursele de energie pentru a șantaja aliații Ucrainei.

Centrala de la Zaporojie, cea mai mare centrală nucleară din Europa, a rămas fără ultima linie de alimentare externă, cu toate că o linie de rezervă continuă să furnizeze energie electrică sistemului, a anunțat Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA).

Un american a furat un avion de mici dimensiuni și a amenințat că îl va prăbuși peste un supermarket. Cum s-a încheiat criza de securitate

  

03 Sep, 23:16 | Știri externe

Advertisements

Apar detalii șocante despre accidentul în care a murit actrița Anne Heche. A stat captivă 45 de minute în mașina cuprinsă de flăcări, fără ca pompierii să poate interveni

03 Sep, 22:49 | Știri externe

Conducerea Cavalerilor de Malta, dizolvată de Papa Francisc. Ce se va întâmpla, până la alegerea unui nou Mare Maestru

03 Sep, 21:41 | Știri externe

Doar unul dintre cele șase reactoare ale stației a rămas în funcțiune, a anunțat agenția prin intermediul unui comunicat citat de Reuters.

Advertisements

Centrala, capturată de trupele ruse la scurt timp după începutul invaziei din 24 februarie,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Actorul Will Smith nu mai are voie să participe la premiile Oscar timp de 10 ani

Redacția

O americancă de 61 de ani a câştigat marele premiu la loterie, pentru a treia oară în ultimii 3 ani. Ce vrea să facă acum cu banii

Redacția

Doar 2% din averea lui Elon Musk ar putea rezolva problema foametei la nivel mondial. Director ONU: „Este timpul ca miliardarii să acționeze”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site