RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

David Popovici: ”De-abia aştept să văd cum am reuşit să schimb acest sport şi sper ca în acest proces să fi inspirat cât mai mulţi oameni/ Visul meu este să devin cel mai rapid din istorie”

David Popovici a declarat, duminică seară, la revenirea în ţară de la Campionatul Mondial de nataţie, că îşi doreşte ca prin performanţa sa să inspire cât mai mulţi oameni să aleagă să facă un sport şi a menţionat că îşi doreşte să devină cel mai rapid din istorie.

  • “Salut. Trebuie să recunosc, nu sunt obişnuit cu atât multă atenţie, însă sunt tot eu, la fel de natural. Vreau să le mulţumesc celor care au crezut în mine, care mă susţin, şi tuturor românilor care m-au urmărit şi au stat cu sufletul la gură în faţa ecranelor şi care au venit să mă urmărească la Budapesta în persoană. Cred că multă lume ar vrea să fie în postura mea, cu atât de multă susţinere. Sunt onorat să reprezint ţara asta frumoasă şi să vă simt alături de mine”, a spus Popovici într-un discurs susţinut în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

El a afirmat apoi, într-un dialog cu reporterii prezenţi în sală, că abia aşteaptă să concureze la Campionatul European de juniori, competiţie găzduită de România. “Abia aştept să concurez la europenele de juniori, să simt cum e să concurez la mine acasă şi vreau ca tribuna să fie cât mai gălăgioasă şi să ne strige numele când avem o probă şi să ne simţim cu adevărat speciali.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce spun liberalii despre demisia lui Cîţu. Stolojan: „A luat singura măsură raţională”. Bode: Îmi doresc un leadership adevărat, nu pariuri riscante”

Redacția

Guvernul de la Praga a decis să înghețe aproape toate activele rusești din Cehia

Redacția

Ciolacu: Condamnarea crimelor și abuzurilor comise de dictaturile de orice natura este o necesitate și astăzi

Redacția
Încarcă...