RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Darren Cahill, după anularea vizei lui Djokovic: Trebuia o regulă, vaccinați-vă și veniți la Australian Open. Dacă nu, ne vedem în 2023

După decizia de vineri a guvernului Australiei de a anula viza lui Novak Djokovic, pe motiv că numărul 1 mondial nu a fost vaccinat împotriva COVID-19 și poate reprezenta un risc pentru sănătate, au apărut și reacțiile din lumea tenisului. Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, susține că ceea ce s-a întâmplat este un dezastru, iar o regulă dură privind intrarea în țară ar fi evitat orice situație de acest fel, relatează Reuters.

“Vina este a tuturor aici. A fost un dezastru. Novak, Tennis Australia, guvernul din Victoria, guvernul federal. Ar fi trebuit impusă o regulă dură la intrarea în această țară, având în vedere prin ce au trecut oamenii. Vaccinați-vă și veniți să jucați la Australian Open. Sau dacă nu, poate ne vedem în 2023. Nu există loc de manevre”, a spus Darren Cahill.

De asemenea, Andy Murray, triplu campion de Grand Slam, a declarat, după calificarea sa în finala turneului de tenis de la Sydney:

„Este nefericit că s-a ajuns în această situație. Nu știu ce cale va urma, dacă poate face apel, cât timp va dura, și dacă mai poate să se antreneze în timp ce se desfășoară acest proces sau să concureze în continuare în turneu.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sportivi din Pașcani calificați la finala Campionatului Național de Atletism de la Bacău

Redacția

Emma Răducanu a fost desemnată personalitatea anului în sport, în Marea Britanie

Redacția

Victorie frumoasă pentru CFR Cluj cu Slavia Praga, în Europa Conference League. FCSB, umilită pe Arena Națională

Redacția
Încarcă...