RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic, însă tenismenul nu va fi deportat astăzi. Avocatul statului spune că va fi reținut mâine

Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic din nou și intenționează să-l deporteze, transmite BBC. Contestația rămâne singura opțiune a tenismenului sârb pentru a rămâne în țară și a juca la Australian Open.

ACTUALIZARE 15:30 Novak Djokovic nu va fi reținut sau deportat în această seară, însă va fi nevoit să ia parte la un interviu cu oficialii din imigrație din Melbourne, de la ora 08:00 sâmbătă, conform abc.net.au.

În cadrul unei audieri în fața instanței, avocatul ministrului imigrației, Stephen Lloyd, a arătat că Djokovic probabil va fi reținut mâine, după ce este audiat de oficialii din imigrație și după ce se întâlnește cu echipa sa de juriști.

Avocații lui Djokovic au semnalat că vor contesta motivația ministrului Hawke pentru anularea vizei, inclusiv aceea că prin permiterea sportivului să stea ar „excita sentimente antivaccin” în comunitatea australiană.

  

Avocatul lui Djokovic, Nick Wood, a spus că motivele ministrului erau „vădit iraționale” și că nu consideră că deportarea lui Djokovic ar putea agita sentimente antivaccin.

„Motivele ministrului sunt în contrast puternic cu motivele pe care delegatul (Forțelor de la Frontiera Australiei) de la aeroport le invoca”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Două locuri III pentru juniorii legitimați la secția de tenis a CSM Pașcani

Răzvan Grecu

Cine promovează în Liga a V-a, Seria III Pașcani? Lupta se dă între trei formații

Răzvan Grecu

Sportivii de la Long Ho Pașcani pe podium, la Campionatul Mondial din Italia

Oana Cordoneanu
Încarcă...