RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Autorităţile locale, felicitate de preşedintele FRF, pentru că susţin echipa de fotbal feminin din Paşcani

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a transmis, printr-o scrisoare, felicitări şi mulţumiri primarului Pantazi, pentru susţinerea pe care o oferă echipei de fotbal feminin a oraşului.

 

 

  

“Federaţia Română de Fotbal apreciază în mod deosebit eforturile depuse de dumneavoastră şi echipa dumneavoastră dn instituţia pe care o conduceţi în susţinerea fotbalului feminin românesc. Sprijinul constant pe care îl oferiţi echipei locale de fotbal feminin constituie un exemplu pe care îl apreciem şi un reper pentru dezvoltarea acestui fenomen sportiv în România. Sunteţi parte a acestui succes care se consacră şi am convingerea că aportul dumneavoastră la toate aceste reuşite”, se arată în mesajul transmis de Răzvan Burleanu, Primăriei Paşcani.  

“Astăzi am primit o hârtie din partea Federaţiei Române de Fotbal, în care primarul municipiului Paşcani şi echipa sa, sunt felicitaţi de către preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, pentru toate eforturile depuse în susţinerea echipei de Fotbal Feminin din Paşcani. Primăria Municipiului Paşcani susţine Clubul Sportiv Municipal şi această echipă feminină de fotbal. Vrem să-l felicităm în mod special pe domnul Marian Ivan, cel care se ocupă de această echipă. Avem deja două fete la lotul naţional”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Cristian Menegon.

De cealaltă parte, Marian Ivan, cel care antrenează echipa feminină de fotbal din Paşcani se bucură că Federaţia a trimis această scrisoare Primăriei, de mulţumire şi stimulare totodată să acorde sprijin echipei păşcănene.

Acesta a spus că, în proporţie de 80%, toată finanţarea pentru echipă este din partea Federaţiei Române de Fotbal, în timp ce terenul şi baza de pregătire sunt asigurate de municipalitate, în comparaţie cu alte echipe din ţară sunt nevoite să închirieze săli pentru a se antrena.

Antrenorul Marian Ivan mai spune că perspectivele fotbalului feminin păşcănean sunt frumoase, numai că nu există continuitate cu fetele care termină liceul şi care părăsesc echipa. În schimb, la individual, se mândreşte cu două sportive care au ajuns în lotul naţional. Este vorba despre Ioana Grigoraş şi Diana Năcuţă.

 

 

Related posts

Un copil aflat încă la grădiniță a fost recrutat de academia clubului de fotbal Arsenal

Redacția

Agenția de testare antidoping confirmă testul pozitiv al Kamilei Valieva. Campioana Rusiei la patinaj este suspendată la Olimpiadă

Redacția

Rezultatele atleților din Pașcani la “Cupa de iarnă” de la Bacău

Ema Roman
Încarcă...