NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dan Barna: Vom fi partid de opoziţie. Florin Cîţu i-a spus lui Dacian Cioloş că are sprijinul PSD

Vicepreşedintele Dan Barna a declarat joi seara, la Digi24, că USR va fi partid de opoziţie, precizând că liderul liberal, Florin Cîţu, i-a spus lui Dacian Cioloş, preşedintele USR, că PNL va merge în Parlament cu un guvern minoritar, pentru că are sprijinul PSD, transmite News.ro.

Întrebat dacă este o certitudine despărţirea PNL de USR, Dan Barna a precizat că Dacian Cioloş l-a sunat, după consultările de la Cotroceni, pe preşedintele PNL, Florin Cîţu, iar acesta i-a spus că va merge în Parlament cu un guvern minoritar, pentru că a obţinut sprijinul PSD, deci are o majoritate prin care guvernul minoritar al PNL-UDMR să poată fi învestit. „Da, a fost o comunicare cât se poate de formală din partea preşedintelui PNL transmisă preşedintelui nostru, dl. Dacian Cioloş, prin care ne-a spus că a obţinut sprijinul PSD-ului pentru a trece guvernul prin Parlament”, a declarat Dan Barna la Digi24.

„Din moment ce ni s-a spus că acest guvern are majoritate, e absolut irelevant ce vom face noi, dar e puţin probabil să votăm un astfel de guvern, nu există niciun motiv”, a spus Dan Barna întrebat cum va proceda USR în cazul învestirii guvernului Ciucă.

Întrebat ce va face USR în această nouă situaţie politică,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Coronavirusul ajunge şi-n bisericile româneşti: Doi preoţi şi doi diaconi, testaţi pozitiv cu Covid-19

Redacția

Pensiile vor ajunge cu două zile întârziere.Poștașii sunt liberi

Redacția

Culise. Cum arată calculele grupărilor din PNL după votarea moţiunilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site