NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un lider PNL îi cere lui Câciu date despre ONG-urile care au organizat evenimentul de la Tuşnad. Suspiciuni privind o presupusă finanţare din Rusia

Conform întrebării adresate de deputatul PNL, există multiple suspiciuni cu privire la faptul că Fundaţia Kisebbségekért  – Pro Minoritate şi Consiliul Tineretului Maghiar din România (MIT) beneficiază de finanţări externe din Federaţia Rusă. 

 Adrian Cozma a solicitat ministrului Finanţelor să îi fie comunicate sursele de finanţare ale celor două ONG-uri, dar şi structura organizatorică a Consiliului Tineretului Maghiar din România. 

 Mai mult decât atât, deputatul a solicitat şi o listă cu membrii fondatori şi activi ai Fundaţiei Kisebbségekért  – Pro Minoritate.

   Întrebările adresate de deputatul PNL 

Advertisements
  

– Cine sunt membrii fondatori şi membrii activi ai Fundaţiei a Kisebbségekért  – Pro Minoritate?

– Când a obţinut Fundaţia a Kisebbségekért  – Pro Minoritate statutul de utilitate publică, la propunerea cărei entităţi şi care este valoarea alocată de la bugetul de stat în anii 2021 şi 2022?

– Existând suspiciuni multiple că Fundaţia a Kisebbségekért  – Pro Minoritate beneficiază de finanţări externe din Federaţia Rusă şi având în vedere angajamentele României de a respecta sancţiunile aplicate agresorului rus, vă rog să analizaţi în ce măsură această fundaţie beneficiază de finanţare din Federaţia Rusă.

Advertisements

– În condiţiile în care la Ministerul finanţelor se depun documentaţiile privind finanţarea/organizarea entităţilor non-profit,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Facebook, Instagram și Messenger au picat din nou

Redacția

Europarlamentarul Victor Negrescu îi cere lui Emmanuel Macron să susţină aderarea României la Schengen

Redacția

VIDEO Robotul care îl imită perfect pe Mick Jagger / Când “Start me up” devine “Spot me up”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site