RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dan Barna, despre negocierile cu PNL: Portiţa e deschisă, dar este o nuanţă. Florin Cîţu e un subiect închis pentru USR. Nu mai poate fi premier

Vicepreşedintele USR susţine că încă nu este clar faptul că partidul din care face parte nu ar avea şanse la votul de mâine: „Plenul e suveran. Majoritatea se infirmă sau se confirmă. Ne vom susţine punctul de vedere”. 

Întrebat dacă este dispus să reînceapă negocierile cu PNL, Dan Barna a precizat: „Portiţa e deschisă, dar e o singură nuanţă. Florin Cîţu e un subiect închis pentru USR. Nu mai poate fi premier”.

Mai mult, fostul vicepremier este de părere că ar putea fi terminată criza politică prin desemnarea Guvernului Cioloş: „Mâine criza poate să înceteze printr-un vot pentru Dacian Cioloş”.

Referitor la posibilitatea declanşării anticipatelor, dacă Guvernul Cioloş va pifca la votul din Parlament, Dan Barna a punctat faptul că „toate variantele sunt pe masă”. 

  

Dan Barna a primit aviz negat

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Șofer filmat în timp ce conducea pe contrasens pe autostradă, pe banda a doua

Redacția

Noi detalii despre a doua doză de vaccin J&J și combinația de vaccinuri diferite

Redacția

Iohannis a subliniat necesitatea găsirii celor mai bune soluţii pentru revizuirea Cadrului Financiar Multianual la Consiliul European

Redacția
Încarcă...