NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Alin, asistent medical, a murit răpus de Covid-19: „Nenorocitul ăsta de virus ți-a oprit respirația pentru totdeauna”

SAJ Teleorman este în doliu după ce Alin Gabriel Olteanu, asistent medical coordonator la Serviciul de Ambulanță Roșiorii de Vede, a murit la Spitalul Matei Balș din București. Bărbatul fusese infectat cu noul coronavirus.

Bărbatul de 49 de ani a fost transferat la Spitalul Matei Balș din București, iar în această dimineață, după două săptămâni de suferință, a încetat din viață.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Teleorman, Alin era de peste 10 ani asistent medical coordonator la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman – Stația Roșiorii de Vede.

„Din păcate, inima colegului nostru Alin Olteanu în vârstă de 49 ani, asistent medical coordonator peste 10 ani la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman – Stația Roșiorii de Vede, a încetat astăzi să mai bată, după zile de luptă acerbă cu acest inamic nevăzut – COVID-19 și speranțe continue într-o minune.

  

Alin era un bun coleg și prieten, iar dispariţia lui atât de timpurie lasă un mare gol în viețile noastre.

Acum nu mai este printre noi și in aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, pentru rude și cei care l-au prețuit, Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman transmite cele mai sincere condoleanțe și aduce un ultim omagiu.

Drum lin Alin! Dumnezeu să te aibă în pază!”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman într-un comunicat.

Alin Olteanu, plâns de colegi, familie și prieteni

Zeci de prieteni, rude și colegi deplâng moartea prematură a lui Alin Olteanu.

„Ambulanța e în lacrimi, portocaliul hainelor noastre se schimbă in negru, sirenele vor suna , nu pentru salvare, vor suna pentru pierderea colegului nostru bun, Alin Gabriel Olteanu.

Alin, ne.am rugat pentru tine, am implorat Cerul sa te lase printre noi, dar nenorocitul ăsta de virus și.a arătat încă odată forță perfida si ti.a oprit respirația pentru totdeauna.

Dumnezeu sa te odihnească, înger portocaliu!”, a scris pe Facebook o colegă a bărbatului.

observator

Advertisements

Related posts

Tânăr găsit spânzurat într-un parc din Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Redacția

Zile libere in 2013. Cate dintre sarbatori sunt in timpul saptamanii

Redacția

Află hobby-urile de top care te fac mai inteligent

Redacția
Încarcă...