NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Cutremur puternic în Turcia: Zeci de persoane au fost rănite. Seismul a fost resimțit și în Istanbul și în capitala Ankara

Zeci de persoane au fost rănite, în urma unui cutremur care a avut loc în vestul Turciei. Din fericire, nu sunt informații că există și persoane decedate în urma seismului.

Un cutremur cu magnitudinea 5,9 s-a produs miercuri în vestul Turciei, a anunțat Centrul Seismologic European-Mediteranean (EMSC). Ministrul de interne a declarat că nu au fost raportate decese sau pagube semnificative, dar zeci de persoane sunt rănite.

Autoritatea de gestionare a dezastrelor și a situațiilor de urgență din Turcia (AFAD), care a măsurat cutremurul la o magnitudine de 5,9 grade, a declarat că epicentrul cutremurului a fost în Golyaka, un district din provincia Duzce din nord-vestul țării.

35 de persoane au fost rănite, anunță oficialii turci

Advertisements
Advertisements
  

„Aproape am terminat verificările în satele din jurul Golyaka. Nu sunt raportate pagube grave, doar câteva hambare au fost distruse în aceste locuri … A existat o întrerupere a curentului electric în timpul cutremurului, dar autoritățile restabilesc curentul ac

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cazul care șocat Elveția. Proteste masive după ce judecătorii i-au redus pedeapsa unui violator pe motiv că victima „s-a jucat cu focul”

Redacția

Un celebru fotograf a murit pe o stradă din Paris, după multe ore de agonie, fără ca oamenii să-l ajute. „A fost ucis de indiferență”

Redacția

Israelul va permite accesul tuturor turiștilor indiferent de statutul de vaccinare anti-COVID

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site