RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Mama unei fetițe a observat că micuța are o „formă amuzantă” a capului, apoi a descoperit că cea mică suferă de o boală rară: ”A fost traumatizant”

O mămică din Anglia a trecut prin clipe grele după ce a observat că era ceva în neregulă cu fiica ei, care avea o „forma amuzantă” a capului și se lovea compulsiv cu capul de pereți. Femeia și-a dat seama ce se întâmpla cu fiica ei abia după ce s-a întâlnit, din întâmplare, cu o asistentă medicală.

Tracey Harney a devenit preocupată de forma capului micuței Isobelle la scurt timp după ce s-a născut, spunând că părea „lung și subțire”, dar medicii au insistat că nu este nimic în neregulă cu ea.

Potrivit femeii, fetița avea, de asemenea, un comportament ciudat, fiind „puțin mai agitată” decât fratele ei. Curând, micuța a început să se lovească cu capul de pereți, scrie Mirror.

Mai mult, femeia a observat că micuța avea dificultăți de dezvoltare cognitivă. Din nou, medicii i-au spus să nu se îngrijoreze.

  

Cu toate acestea, Tracey a devenit și mai îngrijorată, după ce a observat că Isobelle nu avea capul moale, precum orice bebeluș.

La 18 luni, Isobelle a început să meargă la creșă, iar mamei ei i s-a părut că prezenta tendințe de autism.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Nota de plată uriaşă primită de un cunoscut pilot de Formula E la restaurantul lui Salt Bae

Redacția

Caz revoltător la o maternitate din Serbia. O asistentă a filmat paciente goale în timpul operațiilor, apoi le-a postat pe internet: „Sunt dezgustată”

Redacția

Ce sunt „ciupercile magice”, brandul de țară în Jamaica. Turiștii, ademeniți cu produse psihedelice care sunt interzise în Europa și SUA

Redacția
Încarcă...