RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cursuri de arte marțiale gratuite pentru elevii pășcăneni, începând cu luna octombrie

Veste bună pentru copiii care doresc să practice Qwan Ki Do. Începând de luna viitoare în municipiul nostru se vor organiza astfel de cursuri gratuit.

 

Municipalitatea a încheiat un acord de parteneriat cu Clubul Long-Ho în acest sens, iar ședințele se vor ţine de două ori pe săptămână, de luni până vineri. Cursurile se vor desfășura în sala de sport a Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”.”Municipiul Pașcani va pune la dispoziția Clubului Long Ho, de două ori pe săptămână, de luni până vineri, sala care este dată în administrarea Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”, cu titlu gratuit, iar Clubul Long- Ho, în calitate de partener va oferi două ședințe de antrenament gratuit de arte mațiale stil Qwan Ki Do pentru toți elevii din municipiul Pașcani”, a declarat Mirela Ancuța, inspector în cadrul Compartimentului Sport, Cultură, Culte.

  

Începând de săptămâna viitoare Clubul Long- Ho va lansa o campanie de informare și înscriere, la nivelul unităților de învățământ din Pașcani. Cursurile vor demara în luna octombrie și vor fi susținute de antrenorii Adrian Zămăsteanu, Tiberiu Zămăsteanu, Costel Dolhăscu, Lucia Nen și Cristian Ancuța.„Până la sfârșitul lunii septembrie, clubul hong lo va face o campanie de informare la nivelul instituțiilor  de învățământ în ceea ce privește programul și în ceea ce urmează să învețe elevii la aceste cursuri de Qwan Ki Do, iar începând cu luna octombrie pe baza unui program vor fi informați elevii și atunci se vor deschide porțile pentru începerea acestui proiect”, adăugat Mirela Ancuța. 

Numărul de locuri sunt nelimitate, astfel că toți cei care doresc să participe la cursuri se pot înscrie, vârsta minimă fiind de 5 ani.

Related posts

Comunicat de Presă: „Cupa Primăverii” la tenis de masă

Redacția

Elevi din zona Pașcani premiați în cadrul unor concursuri desfășurate lași (Foto)

Redacția

Facultate de Medicină la Suceava

Redacția
Încarcă...