RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Festivalul Rampa Teatrală și-a anunțat câștigătorii!

Prima ediție a festivalului concurs Rampa Teatrală, organizat de Casa Municipală de Cultură, și-a desemnat câștigătorii.

 

 

  

După reprezentanția fiecărei trupe înscrise în concurs, juriul format din specialiști în domeniu, în frunte cu Ioan Holban, directorul Teatrului Luceafărul din Iași, au hotărât câștigătorii.

Danielei Calistru, care conduce instituția de cultură din Pașcani, i-a revenit sarcina de a anunța premiile. Rând pe rând au fost chemați pe scenă tinerii actorii, premiile fiind oferite în ordine descrescătoare.

Premiul special al juriului a fost acordat Trupei Unirea, de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Pașcani, îndrumător Liliana Costea, pentru promovarea dramaturgiei contemporane

Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină i-a revenit micuței Mara Roman – îndrumător Aliona Gîtlan

Premiul pentru cea mai bună interpretare masculină a fost acordat lui Cezar Donisanu – îndrumător deacon Dragoș Pavel

Premiul al treilea a fost acordat trupei Fenomenalii, de la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani – îndrumător Elena Dăscălița

Premiul al doilea a fost acordat Trupei Incognito – îndrumător deacon Dragoș Pavel

Premiul I a i-a revenit trupei Prometeo – îndrumător Aliona Gîtlan

Trofeul festivalului Rampa Teatrală a fost revendicat de Trupa Millo a Colegiului Național Mihail Sadoveanu, îndrumători: Anca Aparaschivei și Mărioara Preutu.

Festivalul s-a desfașurat în regim de concurs și s-a adresat trupelor de teatru formate din elevi de la școlile și liceele din Pașcani. 

{jcomments off}

 

 

 

 

 

 

Related posts

Școala Germană de Vară, pentru elevii de ciclul primar, din Pașcani

Ema Roman

Mobilitatea din Bulgaria – din cadrul Proiectul Erasmus+ KA229 – Students Actively Learning Entrepreneurial Skills – o experiență așteptată și reușită în pofida pandemiei

Redacția

Colegiul „Sadoveanu”: Trei elevi premiați la Concursul Internațional de Matematică „LuminaMath”

Redacția
Încarcă...