NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Curs de formare profesională pentru tractoriști

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași organizează un curs de calificare profesională ca tractorist, recunoscut la nivelul Uniunii Europene. Acesta a început din februarie și este autorizat de către Ministrul Muncii și Justiției Sociale.

 

Durata cursului va fi de 360 de ore, iar condiția de înscriere este ca persoanele să aibă minim învățământ gimnazial (opt clase). El se adresează persoanelor care vor să își perfecționeze cunoștințele de pregătire a agregatelor de lucru de executare a lucrărilor a solului, semănatului și întreținerea culturilor.

Competențele profesionale pe care absolvenții acestui curs sunt: aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă, aplicarea normelor de protecție a mediului, aplicarea procedurilor de calitate, executarea lucrărilor de pregătire a solului, însămânțarea culturilor agricole, întreținerea culturilor, recoltarea plantelor furajere și întreținerea agregatelor de lucru.

Pentru mai multe detalii puteți apela la Compartimentul de Formare Profesională la numerele de telefon: 0232/213808 sau 0769003013.

Advertisements

Related posts

Pompierii în alertă la Scoala ,,Iordachi Cantacuzino’’

Răzvan Grecu

Oferta facultăţilor pentru viitorii studenţi din Paşcani

Ema Roman

Ministerul Educatiei: Concursurile pe banii elevilor vor fi stopate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site