RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Curățenia de primăvară este în plină desfășurare la Pașcani!

Angajații Serviciului de Gospodărie Comunală desfășoară încă de la începutul lunii martie acțiuni ce țin de curățenia de primăvară. Potrivit celor spuse de Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani, în conferința de presă de joi, 17 martie, a fost finalizată curățenia pe străzile Crinilor și Grădiniței. Această activitate a început cu îndepărtarea vegetației uscate și toaletarea copacilor din zona scărilor mici.

„Am început curățenia pe străzi, curățarea rigolelor. Deja s-a lucrat pe Crinilor, Grădiniței, ieșirea spre Iași. Pe celelalte străzi vom continua în zilele ce urmează. La toaletări, suntem cu echipa în zona vale. Sub coordonarea domnului viceprimar ați văzut și dumneavoastră cum arată scările mici, câtă curățenie s-a făcut și cât de aerisit este acum și cum s-a schimbat aspectul general odată cu această acțiune de igienizare”, a explicat Marius Pintilie.

Odată cu finalizarea acestor activități, se va trece la repararea mobilierului stradal, iar acolo unde situația impune, acesta va fi înlocuit. Totodată, pe zona spațiului verde de pe scările mici vor fi plantate flori.

Related posts

Licitația pentru atribuirea a trei autorizații taxi reluată, după ce a fost anulată fără explicații publice!

Marius Parteni

Cat va costa reabilitarea termica a locuintei cu bani europeni

Redacția

Presa ieșeană despre marea interconectare: Atenție! Peste o sută de mii de ieșeni sunt afectați! Nimeni nu a fost informat de aceste schimbări

Redacția
Încarcă...