NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un funcționar public aplaudat de cetățeni la dezbaterea bugetului: „ApaVital nu respectă contractul de prestări-servicii aprobat de legislativ”

Supărat în multe cazuri pe funcționarii publici din subordinea sa, primarul Dumitru Pantazi a trăit astăzi o umilință. Cetățenii prezenți la dezbatarea pe marginea proiectului de buget pe 2016 au apreciat intervenția unui angajat al instituției, pe un subiect extrem de important pentru populație.

 Este vorba despre Laura Pașcu, funcționar public în cadrul Compartimentului de Achiziții Publice, care a luat cuvântul în calitate de președinte al Asociației de Proprietari de la blocul K 1. Funcționarul i-a transmis primarului că cei de la ApaVital au încheiat contract de furnizare de servicii în condominiul pe care-l reprezintă cu un reprezentant de scară cu toate că exista o Asociație de Proprietari legal constituită.

 „Domnule primar, sunt aici în calitate de președinte de asociație la blocul K1. Vi se pare normal ca operatorul să încheie contract cu un reprezentant de scară ce e susținut doar de 7 proprietari, atât timp cât în bloc există o asociație de proprietari? ” a fost una dintre situațiile abuzive descrise de Laura Pașcu.

 Aceasta a arătat audienței că ApaVital a încheiat contracte de prestări – servicii  fără a respecta contractul aprobat de legislativul local. Funcționarul public a făcut referire la articolul 31 din HCL 90/2015 care în actele oficiale aprobate de Consiliul Local Pașcani nu spune nimic de debranșare, iar în contractele încheiate cu cetățenii acest lucru este specificat.

 „Cei de ApaVital nu respectă contractul de prestări servicii aprobat de Consiliul Local prin HCL 90/2015. Articolul 31 este modificat de operator, iar dacă în varianta oficială nu se spune nimic de debranșare, în cea încheiată de persoana din blocul meu acest lucru apare. Reprezentantul de scară își vinde apartamentul și se mută la casă, iar noi suntem somați de ApaVital să achităm ceea ce acesta și-a asumat, dacă nu ne debranșează. Avem somația afișată pe ușa blocului”, a acuzat Laura Pașcu.

 Cele reclamate de funcționarul public au fost primite cu aplauze, aceasta fiind de altfel singura persoană apreciată în acest fel la dezbatere.              

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

             

Advertisements
Loading...

Related posts

Bilanț după ploile care s-au abătut asupra municipiului în perioada 28-30 iunie (DOC)

Marius Parteni

Olariu s-a declarat îngrețoșat de propunerea liberalilor de a aloca 150.000 de lei pentru Centrul de Recoltare a Sângelui!

Răzvan Grecu

Ioniță propune ca investitorii pășcăneni să fie recompensați de către autorități cu reducerea impozitelor

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site