NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cupa Primăverii la Tenis și-a desemnat câștigătorii

Școala Specială Pașcani a găzduit astăzi Cupa Primăverii la Tenis. Cincizeci de elevi de la 10 școli din județ și-au dat întâlnire la această competiție. S-a simțit ambiția și determinarea micilor tenismeni de a fi declarați câștigători.

Cadrele didactice, prezente, de asemenea la eveniment au susținut copiii veniți din școlile speciale, dar și din școlile de masă din județ. Concurs de tenis de masă „Cupa Primăverii” se află la ediția a VIII a.

Astăzi derulăm a VIII-a ediție a Concursului Județean de Tenis de Masă. Este  un concurs frumos, la care participă zece școli din întreg județul. Sunt și copii speciali și copii de la celelalte școli, aproximativ 50 de elevi care au desfășurat o competiție de nivel ridicat, față de ediția anterioară, ne-a declarat Gabriela Nedelcu, director Școala Specială Pașcani.

  

Entuziasmul elevilor l-am regăsit și la directorul instituției, care lucrează cu specialii încă din anul 1995, cu o pauză de 4 ani. Elevii, în ciuda deficiențelor pe care le au, manifestă un respect deosebit față de director, iar Gabriela Nedelcu nu își continuă drumul dacă este oprită pe hol pentru o îmbrățișare din partea copiilor, nici măcar după 17 ani de predare.

La finalul evenimentului au fost desemnați și câștigătorii. Colegiul tehnic Ion Holban” Iași a obținul locul I, locul II a fost obținut de Școala Specială, iar locul III de Liceul Tehnologic „Trinitas”Târgu Frumos.

Dat fiind faptul că specialii trebuia să fie recompensați pentru activitatea desfășurată astăzi, s-au oferit și 5 premii speciale pentru atelierul de tenis pentru persoanele cu deficiențe.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Expoziție la Muzeul Municipal Pașcani: „Armata română și tricolorul în perioada 1877-1919”

Oana Cordoneanu

„Avem olimpici, avem valoare”: Iași, locul 2 pe țară la INTELIGENȚĂ

Redacția

VEZI care e structura anului școlar 2014-2015

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site