RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentLocal

Cupa de Șah “Mihail Sadoveanu”, salvată în ultima clipă!

Ediția a XI- a Cupei ”Mihail Sadoveanu” la șah, programata în perioada 4-5 noiembrie fusese anulata zilele trecute, din cauza aplicarii “Ordonanței austerității.

 Legea privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung, cunoscută drept „Ordonanța austerității”, a fost promulgată joi, 26 octombrie, de președintele Klaus Iohannis. 

Salvarea a venit insa de la un ONG din Pascani. În mai puțin de 24 de ore, reprezentantii Fundatiei Proinvest au reușit colaborarea cu Biblioteca Municipală ”Leonard Gavriliu” Pașcani pentru a continua organizarea ediției de anul acesta, care deja era în plin proces de pregătire.

“Șahul implică abilități de gândire strategică, competitivitate, disciplină și educație. Ne dorim să menținem și să promovăm aceste valori în comunitatea noastră, așa că susținerea noastră a apărut în mod firesc.

  

În același timp, susținerea acestui eveniment se aliniază strategiei noastre, care vizează nu doar propriile activități ale Fundației, ci și potențialul și impactul altor evenimente și grupuri informale din Pașcani care merită să își continue activitatea”- au declarat reprezentantii Fundatiei Proinvest.

Asadar, concursul nu a fost anulat iar înscrierile încă sunt deschise.

Între 4 si 5 noiembrie sportivii legitimați și nelegitimați, juniori și seniori sunt invitați să participe la Cupa ”Mihail Sadoveanu” la Șah, Ediția a XI-a.

Related posts

CSM Pașcani a câștigat meciul de baraj pentru menținerea în Liga 3!

Marius Parteni

Copacii plantați în locul celor uscați și tăiați

Redacția

Oameni ai locului 16 Aprilie 2017: Pasiune și suflet, ingredientele secrete ale Atelierului de Bun Gust

Redacția
Încarcă...