NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Cupa 1 Mai la fotbal. Vezi care sunt câștigătorii

Astăzi a avut loc competiția Cupa 1 Mai la fotbal, organizată de CSM Pașcani, și dedicată elevilor cu pasiune pentru cel mai popular joc sportiv.

Meciurile s-au desfășurat pe terenul sintetic de la baza sportivă Pabo Sports, începând cu orele 9.00 și până după amiază. Au participat elevi din clasele a VII-a și a VIII-a, de la școlile din oraș și din împrejurimi. Mai exact, pe teren, au ieșit 11 echipe, care s-au străduit să-și demonstreze pasiunea pentru fotbal. 

Juniorii au prins un timp frumos, numai bun pentru a-și etala abilitățile în jocul cu mingea. Toți au fost buni, dar, așa cum se întâmplă în orice competiție sportivă, doar câțiva au strălucit.

  

Așadar, echipele câștigătoare au fost:

Locul 1 – Echipa Școlii Gimnaziale Moțca

Locul 2 – Echipa Școlii Gimnaziale „Iordache Cantacuzino”

Locul 3 – Echipa Școlii Gimnaziale Valea Seacă

De asemenea, au fost acordate premii pentru „Cel mai bun jucător” – Alexandru Codreanu, „Cel mai bun portar” – Ionuț Popa, ambii de la Școala „Iordache Cantacuzino”, iar premiul pentru „Cel mai bun antrenor” a fost primit de către Ionuț Ungureanu.

Acestora li s-au acordat diplome, cupe și câte o minge pentru a se putea antrena până la următoarea competiție.

Întreaga activitate a fost un real succes, reușind să aducă împreună tineri fotbaliști care au dovedit că știu să facă meciuri frumoase.

 

Advertisements

Related posts

Campioana judeţului Iaşi nu va participa în noul sezon al Ligii 3. „Nu sunt bani. Vreau să dorm liniştit acasă, nu vreau probleme”

Redacția

Echipa locală CSM Kosarom se deplasează mâine la Dorohoi

Răzvan Grecu

Unirea Ruginoasa participă la Cupa E.ON Kinder 2016

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site