NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Perioada 4-10 mai va fi mai răcoroasă în aproape toate regiunile, însă la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, temperaturile maxime vor crește. Cantități însemnate de precipitații vor fi doar în Transilvania, în timp ce în restul țării vor fi puține ploi.

MOLDOVA

În Moldova se va înregistra o creștere a temperaturilor nocturne de la 6 la 10 grade şi cu medii ale maximelor 21-23 de grade în timpul zilei. Pe 5 şi 6 mai temperaturile maxime vor scădea spre 14-15 grade, iar temperaturile minime va scădea spre 6 grade. Până la sfârşitul celei de-a doua saptămâni, se estimează o încălzire uşoară şi treptată, astfel încât, pe data de 11 mai, media maximelor va fi de 19, 20 de grade, iar cea a minimelor, în jur de 8 grade.

Ploile, în general slabe cantitativ, pot fi prezente la nivel local pe tot parcursul intervalului, dar cu o probabilitate mai mare în intervalul 4, 7 mai.

sursa stirile digi24

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Pașcani, 10 iunie: Ședință extraordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Marius Pintilie crede că municipiul Pașcani trebuia să acceseze fonduri europene pentru a se dezvolta

Răzvan Grecu

Licitație trucată pentru pășunile din Pașcani. Încălcări grave ale regulamentului de organizare pentru favorizarea firmei primarului!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site