RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum se zbate ministrul elen al Turismului pentru a aduce cât mai mulți turiști străini pe plajele din Grecia

De la începutul anului, Vassilis Kikilias, ministrul elen al Turismului, e plecat prin lume. Încheie parteneriate, deschide birouri de promovare, dp interviuri, le vorbește autorităților de peste mări și țări de frumusețile Greciei și speră ca la vară, eforturile să-i fie confirmate de numărul de turiști. A discutat cu oficiali din Israel, SUA, Franța, Australia, iar recent a vizitat și țara noastră.

LefkadaFoto: USER UPLOADED

A fost la începutul anului la Expoziția destinată Pieței Turismului Mediteranean (IMTM) desfășurată la Tel Aviv

  

Ministrul grec al Turismului, domnul Vassilis Kikilias, a vizitat Israelul. Ministrul a inaugurat pavilionul grec și sa întâlnit cu omologul său israelian, domnul Yoel Razvozov. Împreună au convenit să promoveze cooperarea bilaterală, în special în domeniul turismului maritim. Ministrul grec s-a întâlnit cu reprezentanți ai industriei turistice israeliene, inclusiv cu transportatori aerieni și cu operatori de turism.

A avut, de asemenea, întâlniri cu investitori israelieni, interesați de sectorul turismului. A dat interviuri mass-media israeliene (TV, scris și online), promovând atracțiile Greciei și încurajând israelienii să viziteze Elada pe tot parcursul anului.

Așteptările oficialităților elene este ca în 2022 turismul să revină la cifrele de dinainte de pandemie. Sursa.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis, despre coaliţia PNL-PSD: Pe cât de greu a fost acceptată, pe atât de repede echipa s-a sudat şi Guvernul lucrează bine

Redacția

Convorbire telefonică Biden-Zelenski. Președintele Ucrainei spune că au discutat despre extinderea cooperării militare

Redacția

Despărțire importantă la vârful WTA

Redacția
Încarcă...