NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Pensionarii vor primi diferenţele din indexare după aprobarea bugetului

Pensiile sunt indexate cu 4% chiar din luna ianuarie, dar pensionarii vor primi diferenţele după aprobarea bugetului pe 2013, a anunţat ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea.

 

“Pensiile se indexează cu 4% începând chiar din luna ianuarie. Chiar dacă în ianuarie pensionarii nu vor primi în mână aceste majorări, vor primi diferenţele în lunile următoare, după ce va fi aprobat bugetul”, a spus Voinea la un post de televiziune.

Ministrul delegat a precizat că vor beneficia de această măsură şase milioane de pensionari, din care 4,8 milioane din sistemul public de pensii şi 1,2 milioane de pensionari din agricultură.

  

Premierul Victor Ponta a declarat, în noiembrie, că Guvernul îşi propune să crească pensiile în anul 2013. Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a confirmat că există mai multe variante de creştere a pensiilor, urmând ca procentajul exact al creşterii să se ştie după elaborarea bugetului.

Advertisements
Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

sursa oradeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

LIVE Ziua 88 de război. Zelenski cere Occidentului lansatoare multiple de rachetă/ Turcia le cere Finlandei și Suediei să nu mai susțină ”organizațiile teroriste”, cu referire la Fethullah Gülen/ Rusia ar putea elibera prizonieri de la Azovstal în schimbul unui apropiat al lui Putin

Redacția

Marele campion Ivan Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militare

Redacția

Sute de adolescenţi români, violaţi de preoții homosexuali din Italia. Tinerii, vânduţi ca la târgul de vite

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site