NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Pensionarii vor primi diferenţele din indexare după aprobarea bugetului

Pensiile sunt indexate cu 4% chiar din luna ianuarie, dar pensionarii vor primi diferenţele după aprobarea bugetului pe 2013, a anunţat ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea.

 

“Pensiile se indexează cu 4% începând chiar din luna ianuarie. Chiar dacă în ianuarie pensionarii nu vor primi în mână aceste majorări, vor primi diferenţele în lunile următoare, după ce va fi aprobat bugetul”, a spus Voinea la un post de televiziune.

Ministrul delegat a precizat că vor beneficia de această măsură şase milioane de pensionari, din care 4,8 milioane din sistemul public de pensii şi 1,2 milioane de pensionari din agricultură.

  

Premierul Victor Ponta a declarat, în noiembrie, că Guvernul îşi propune să crească pensiile în anul 2013. Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a confirmat că există mai multe variante de creştere a pensiilor, urmând ca procentajul exact al creşterii să se ştie după elaborarea bugetului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

sursa oradeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Ce spune Cîţu despre demisia din funcţia de premier dacă pierde la Congresul din toamnă

Redacția

Democrația, în pericol din cauza coronavirusului. Cum profită de pandemie liderii politici aspiranți la dictatură

Redacția

Raed Arafat: Dacă opresc Educația complet pentru al doilea an, s-ar putea nici anul viitor să nu avem școală, pentru că nimeni nu are garanția că pandemia se termină anul viitor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site