NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum a reușit un cafegiu orfan din Odesa să facă profit în plin război. Afacerile merg mai bine ca înainte

​Vlad este un tânăr de 28 de ani din Odesa. Pentru el, cea mai iubită băutură din lume i-a schimbat viața în bine, în timpul războiului, atunci când credea că totul era pierdut. El i-a povestit corespondentului Radio România Actualități, Alexandru Buzică, cum a reușit să câștige mai mulți bani decât înainte.

Cafegiu din OdesaFoto: arhiva personala

În regiunea Odesa din Ucraina, sirenele care anunță un potențial atac aerian se aud permanent, atât ziua, cât și noaptea. Aici, în sudul țării, au loc unele dintre cele mai dure lupte acum. Invadatorii ruși bombardează fără oprire, mai ales in orașul Nicolaev. Tensiunea plutește în aer, iar oamenii au devenit din ce în ce mai stresați și panicați. Deseori, știrile care vin de pe front nu sunt foarte bune!

  

După mai bine de 6 luni de război, mulți dintre ei se confrunta cu probleme de natură psihologică și încearcă cu greutate să uite de ceea ce se întâmplă. Din această cauză, unii fac plimbări scurte, jogging sau vizitează prietenii.

Advertisements
Advertisements

”Am fost un copil orfan, dar acum sunt managerul uneia dintre cele mai populare cafenele din sudul Ucrainei, în orașul Izmail” – povestește Vlad.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Firea, atac la Nicuşor Dan: Nu a mişcat un deget din ziua în care a ajuns primar. Bucureştiul riscă să piardă o şansă unică, în timp ce mii de familii îngheaţă în case

Redacția

Guvernul nu a aprobat încă gratuitatea la CFR pentru refugiaţii ucraineni / Directorul companiei dă asigurări că nu vor fi daţi jos din tren

Redacția

Andrzej Duda: „Deciziile NATO vor fi efectul a ceea ce a făcut Moscova. Alianţa cu Rusia nu mai există” | VIDEO

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site