RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum a reușit un cafegiu orfan din Odesa să facă profit în plin război. Afacerile merg mai bine ca înainte

​Vlad este un tânăr de 28 de ani din Odesa. Pentru el, cea mai iubită băutură din lume i-a schimbat viața în bine, în timpul războiului, atunci când credea că totul era pierdut. El i-a povestit corespondentului Radio România Actualități, Alexandru Buzică, cum a reușit să câștige mai mulți bani decât înainte.

Cafegiu din OdesaFoto: arhiva personala

În regiunea Odesa din Ucraina, sirenele care anunță un potențial atac aerian se aud permanent, atât ziua, cât și noaptea. Aici, în sudul țării, au loc unele dintre cele mai dure lupte acum. Invadatorii ruși bombardează fără oprire, mai ales in orașul Nicolaev. Tensiunea plutește în aer, iar oamenii au devenit din ce în ce mai stresați și panicați. Deseori, știrile care vin de pe front nu sunt foarte bune!

  

După mai bine de 6 luni de război, mulți dintre ei se confrunta cu probleme de natură psihologică și încearcă cu greutate să uite de ceea ce se întâmplă. Din această cauză, unii fac plimbări scurte, jogging sau vizitează prietenii.

”Am fost un copil orfan, dar acum sunt managerul uneia dintre cele mai populare cafenele din sudul Ucrainei, în orașul Izmail” – povestește Vlad.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un bărbat a fost prins cu 2,6 kilograme de cannabis în mașină. La percheziții au mai fost găsite 900 de grame

Redacția

CE solicită din nou României să aplice corect Directiva UE de combatere a spălării banilor

Redacția

Ministrul Educaţiei: Propunerile diasporei pentru cercetare au devenit realitate în pachetul legislativ național – internaţionalizarea din învăţământul superior precum şi lansarea unui program naţional de sprijinire a ştiinţelor exacte

Redacția
Încarcă...