RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CSM Pașcani, Liga 3 sau Liga a IV-a? Ce ar trebui să aleagă autoritățile locale?

Un subiect care ar trebui analizat foarte atent într-un cadru mult mai larg, a fost deschis ieri în ședința comisiei economice de către consilierul Sorin Olariu. Subiectul are legătură cu echipa locală de fotbal și prezența ei în viitoarea ediție din Liga 3.

 

  

Consilierul local l-a întrebat pe directorul executiv al Clubului Sportiv Municipal, Bogdan Mandric, de ce înscrie echipa în Liga 3, în condițiile în care a retrogradat.“De ce insistați să înscrieți echipa în Liga 3, în condițiile în care ați retrogradat? Cred că ar trebui să acordați o mai mare atenție susținerii altor sporturi, cum ar fi rugby, atletism, handbal”, a spus Sorin Olariu.

Bogdan Mandric susține că ar fi o greșeală dacă nu înscrie echipa.”Ar fi o pierdere pentru oraș. Probabil și acest fenomen sportiv s-ar pierde la nivel local. Anul trecut am acordat atenție tuturor secțiilor sportive. Consiliul de Administrație a decis să depunem cerere pentru Liga 3; facem selecție de jucători și împreună cu juniorii clubului alcătuim o echipă”, a spus directorul executiv al CSM Pașcani.

Acest subiect ar trebui să facă obiectul unei întâlniri la care să fie prezenți, pe lângă reprezentanții clubului, mulți dintre cei care cunosc fenomenul sportiv alături de șefii Primăriei și Consiliului Local.

Ce activități sportive trebuie susținute în viitor este un alt subiect la care trebuie găsit răspuns.

Related posts

Primăria apelează la împrumut pentru montarea centralelor în unitățile școlare și demararea unor investiții

Marius Parteni

Locuri de parcare scoase la licitație în orașul Târgu Frumos

Marius Parteni

Zorro s-a întors: cele două scări de la blocul Moldova au fost rebranșate la apă!

Răzvan Grecu
Încarcă...