NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Pașcani eliminată din Cupa României de Știința Miroslava. Greșeli grave de arbitraj

În faza a III a din Cupa României la fotbal, echipa locală CSM Pașcani a întâlnit pe teren propriu formația Știința Miroslava.

 

Partida a avut loc de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal. Oaspeții au început partida în forță și au înscris în minutul 13, după o greșeală de marcaj a fundașilor pășcăneni.

  

Gazdele încearcă să egaleze însă la cabine oaspeții intră în avantaj. Și în partea a doua, elevii antrenați de Adrian Câmpeanu forțează egalarea dar ratează mai multe oportunități.

Finalul meciului a fost unul spectaculos, CSM atacând în valuri poarta celor din Miroslava. În minutul 88, arbitrul Sergiu Mavriche din Bacău, refuză o lovitură de la 11 m, după o intrare dură a portarului oaspeților în care asupra lui Nemțanu.

În ultimul minut de prelungiri, pășcănenii obțin o lovitură de la 11 m, însă Diaconu ratează. Astfel, după 90 de minute, CSM Pașcani – Știința Miroslava 0-1, iar ieșenii merg mai departe în competiție. 

 

Advertisements

Related posts

Șapte rugbyști pășcăneni au participat la Academia de Rugby. Doi dintre ei vor juca în lotul național

Răzvan Grecu

Rezultatele sportivilor de la CSM Pașcani la concursul interjudețean de atletism juniori I, II și III Bacău

Oana Cordoneanu

CSM Pașcani – Ceahlăul II Piatra Neamț 2-0. Moment de reculegere înainte de startul partidei în memoria unei angajate a CSM ului

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site