RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CS Kosarom Pașcani începe pregătirile pentru noul sezon competițional lunea viitoare

Echipa de fotbal a Pașcaniului se întâlnește pentru începerea pregătirilor săptămâna viitoare. Sub un nou blazon, fără un jucător și cu speranțe mari pentru ediția viitoare a Diviziei C, elevii lui Adrian Kereszy au primul antrenament lunea viitoare, 9 iulie, la ora 17.00. Pregătirile au fost amânate cu o săptămână pentru a se finaliza lucrările la stadion. 

Din lotul CS Kosarom Pașcani a plecat Răzvan Melinte, care s-a transferat la Lespezi, într-o echipă nou promovată în Divizia D. Kereszy dorește să integreze 4 sau 5 juniori în lot, pentru a suplimenta cei 18 jucători care au contracte reînnoite și care au făcut deja vizita medicală. Cu siguranță acestea nu vor fi singurele schimbări în lot, deoarece noul sezon competițional se anunță mai dificil și echipa trebuie întărită.

Adrian Kereszy are așteptări mari și promisiuni de susținere din partea noului administrativ local. „Așteptările noastre sunt mai mari față de ce a fost în trecut. Cei care sunt la conducerea municipiului Pașcani ne-au spus că ne vor sprijini mai mult ca în trecut. Acest lucru nu poate decât să ne bucure, și pe mine și pe jucătorii pe care îi am la dispoziție. Jucători probabil că au să mai vină, prospectăm. Ediția viitoare de campionat se anunță infinit mai grea decât cele două ediții precedente la care am fost antrenor. Trebuie sa ne întărim serios”, a spus Kereszy.

  

În acest sezon antrenor secund va fi Dan ConduracheBogdan Mandricrămâne antrenorul portarilor dar a primit și însărcinări administrative. Antrenorul pășcănenilor speră într-o plasare mai bună la finalul campionatului decât în 2012, când echipa sa a încheiat pe locul 10. „Cam în toate compartimentele vreau să facem modificări. Vreau să aducem jucători pentru a mări valoarea echipei, prin creșterea concurenței pe posturi. Îmi doresc o clasare mult mai bună decât cea pe care am avut-o în ediția care s-a încheiat. Deocamdată, obiectivele sunt menținerea în Divizia C, crearea unei echipe mai competitive și integrarea jucătorilor tineri și foarte tineri în angrenajul echipei”, a mai spus Kereszy.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Sute de pășcăneni au înțeles că ”Mișcarea înseamnă viață”

Răzvan Grecu

Micii atleții s-au întors cu Aur pentru Pașcani și alte 7 medalii naționale

Teona Gherasim

România, învinsă fără drept de apel de Norvegia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Redacția
Încarcă...