RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

(CP) ISJ Iași organizează cursuri gratuite de pregătire pentru candidații la examenul de Bacalaureat

Am primit pe adresa redacției următorul comunicat de presă: Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi oferă candidaților oportunitatea de a urma cursuri de pregătire suplimentară, gratuit, în 6 centre, în intervalul 23 iulie – 18 august 2012, în vederea susținerii examenului de bacalaureat, în sesiunea august-septembrie 2012.

Astfel, aceștia, dar și elevii corigenţi pot completa în momentul înscrierii, la secretariatele școlilor, o fișă prin care să-și exprime interesul pentru cursurile de pregătire. Înscrierile se pot face și la sediul ISJ, la secretariat. Organizarea cursurilor de pregătire este asigurată de inspectorii de specialitate, care le vor programa în funcție de solicitări. Acestea vor fi susținute de profesori de specialitate care vor fi remunerați.

Inițiativa este menită să îi susțină pe candidații care își doresc cu adevărat să promoveze examenul de bacalaureat.

  

Consideram că un demers conjugat – al școlii și al candidaților – ar putea conduce la un succes pedagogic, deși timpul este foarte scurt. Prezența susținută a absolvenților la ore de pregătire, interesul, concentrarea, efortul intelectual sunt premise ale unei posibile recuperări a materiei, urmate de promovarea examenului. Avem convingerea că profesorii buni, cu experiență, cu talent pedagogic ar putea clarifica aspecte, teme, chiar concepte abstracte prin aceste ore de pregătire. Important este ca elevii să se prezinte la cursuri și să manifeste implicare și seriozitate. ” a subliniat prof. dr. Camelia Gavrilă, Inspector Școlar General.

Formularul de înscriere poate fi descărcat aici.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

”Schimbări mici, diferențe mari” la Colegiul Unirea

Răzvan Grecu

Inspectoratele Școlare Județene așteaptă precizările legislative în baza cărora se va efectua transformarea acestor instituții în Direcții

Redacția

Evenimente cultural artistice la Colegiul “Sadoveanu”, în cinstea Micii Uniri

Ema Roman
Încarcă...