NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Copiii pășcăneni, pompieri pentru o zi

20 de copii din Pașcani au vizitat astăzi subunitatea de Pompieri din municipiu. Cu ocazia evenimentului “Marţi 13 – Ziua informării preventive”, organizată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, secțiile de pompieri şi-au deschis porţile pentru curioşi.

La Pașcani, subunitatatea de Pompieri a primit vizita mai multor copii veniţi să vadă cum arată o autospecială, o ambulanţă SMURD şi au exersat stingerea unui incendiu alături de specialiştii ISU . Maiorul Gelu Isticioaia le-a prezentat utililajele pe care utilizează pompierii, și  le-a explicat modul cum se utilizează .Copiii au înţeles că pompierii nu sting numai focul ci salvează vieţi şi acordă prin intermediul SMURD –ului primul ajutor. Această vizită i-a ajutat pe copii să conştientizeze care sunt daunele provocate de foc şi să înţeleagă că nu trebuie să se joace cu acesta.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Se apropie. Lapoviţă şi ninsoare în nord-vestul şi centrul ţării

Redacția

Ajutoarele sociale, cancerul economiei românești! Mii de firme se închid din cauză că nu găsesc oameni să angajeze. Asistații sociali stau la crașmă și refuză serviciul

Redacția

VIDEO: Cadou superb, în plină primăvară, oferit de echipa Grădinii Botanice din Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site