NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prima înfățișare în dosarul de 22 de milioane de lei. Primăria a cerut termen pentru angajarea unui avocat!

Astăzi, 13 august, a avut loc primul termen în dosarul în care o societate comercială este chemată în judecată pentru o datorie de 22 de milioane de lei. Juriștii Primăriei au solicitat instanței o amânare în acest litigiu.

 

Solicitarea municipalității este în concordanță cu o hotărâre de Consiliu Local prin care se prevede ca Primăria să angajeze o Casă de Avocatură care să reprezinte interesele Pașcaniului în litigiul cu AgroComplex Lunca SA.

  

Este vorba despre procesul dintre municipalitate şi firma la care edilul şef este acţionar majoritar şi a cărui obiect este neplata de către AgroComplex Lunca SA a sumei de 22 de milioane. Suma reprezintă plata chiriei pe terenul din Cuva Barajului pentru anii 2002, 2003, 2005, 2007, a penalităților și majorărilor de întârziere.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Marți se aleg membrii în Consiliile de Administrație de la Spital, Casa de Cultură, Bibliotecă și Clubul Sportiv Municipal

Răzvan Grecu

Surpriză pentru pășcănenii care locuiesc pe strada Moldovei după sediul PSA! Primarul Dumitru Pantazi vrea să extindă rețeaua de gaze pentru acea zonă!

Răzvan Grecu

Comisia Comună pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României şi cel al Republicii Moldova se reunește la București

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site