NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Contre pe tema grațierei și amnistiei între PNL și PSD, în stradă

Dispute în stradă ieri seară. În vreme ce în toate județele din țară, oamenii au ieșit și au protestat față de Legea Grațierii și Amnistiei pregătită de Ministrul Justiției, la Pașcani, la propunerea venită din partea liberalului Andrei Rîznic au dat curs 10 pășcăneni.

 

La scurt timp, pe Platoul din fața Primăriei, acolo unde a avut lor evenimentul organizat pe o rețea de socializare și-au făcut apariția simpatizanți social democrați care i-au adus jigniri inițiatorului:”Cine este inițiatorul acestui protest? Ce cauți în Consiliul Local? Nu vedeți? Nici nu aveți ce filma”, iar un altul din același grup a ținut să sublinieze:”au venit psd-iștii, s-a spart mitingul”.

  

Ulterior, pe aceeași rețea de socializare unde era organizat evenimentul, Andrei Rîznic afirma:”În seara asta, la protest au fost așa: 10 protestatari, 15 pensionari PSD în frunte cu Barabulă, 2 mașini și 6 polițiști de la Locala, 2 mașini ale jandarmeriei, duba poliției care tot trecea pe acolo și o mașină de la pompieri. Cineva era pregătit pentru ceva destul de grav, zic eu”.

Reamintim faptul că ieri seara a fost a doua duminică la rând în care românii au protestat la nivel de țară acest proiect de lege.

În capitală, ieri seară, aproximativ 45.000 de oameni au participat la marșul care a cuprins opriri la CNA, Palatul Parlamentului și Ministerul Justiției.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Monument în cinstea Eroilor, sfinţit la Răchiteni de Ziua Naţională

Ema Roman

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului: „Pericolul urii reînnoite încă pândește perfid”

Redacția

Mircea Albulescu a murit in aceasta dimineata

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site